Home | Contact | Links
U bent hier: Home // Kermis Nieuws

Kermis Nieuws

Montag, 18. September 2017 - 18:54 Uhr
Flink veel pech op Kermis Malieveld

De kermis op het Malieveld heeft het flink te verduren gehad de afgelopen weken. Het is een opsomming van tegenslagen; een hoop regen, de eerste Herfststorm en een ontruiming. ”Dramatisch” zegt organisator Sebastiaan Vonk hierover tegen Den Haag FM.

Samstag, 16. September 2017 - 07:20 Uhr
Gegil is van ruime afstand hoorbaar: de kermis in Terneuzen is begonnen

VIDEO TERNEUZEN - De geur van suikerspinnen, zuurstokken en popcorn vult komende dagen de straten van Terneuzen en het gegil is van ruime afstand al hoorbaar: de kermis in Terneuzen ging vrijdagmiddag van start

Donderdag, 14. September 2017 - 07:16 Uhr
Waar is de markt in Delft nu er kermis is? Stop met zoeken

De kermis draait op volle toeren (met het reuzenrad als topattractie!) maar zorgt er wel voor dat er geen plek is voor de wekelijkse markt op donderdag

Donderdag, 14. September 2017 - 07:14 Uhr
Kermis moet weer rouleren tussen Donk en Beek

LAARBEEK - Een werkgroep in Beek en Donk gaat op zoek naar een goede locatie voor de kermis. De club bestaat uit ondernemers, bewoners en gemeente en is een initiatief van Centramanagement. De kermis staat al zo'n twintig jaar op het Piet van Thielplein, maar werd vóór die tijd om het andere jaar ook op het Heuvelplein gehouden. Veel mensen willen dat graag weer terug.

Sonntag, 10. September 2017 - 16:36 Uhr
Even lekker kiekjes kijken: 9 x de Delftse kermis in de jaren 50

Dinsdag 12 september gaat de najaarskermis weer van start op de Markt van Delft. Kermis is Delft kent een hele lange traditie. Tegenwoordig gaan we natuurlijk het liefst in de meest spannende attracties, in de botsauto"s en eten we ons rond aan suikerspinnen. Maar hoe zag dat er ruim zestig jaar geleden uit? Nou, zo dus:

Sonntag, 10. September 2017 - 16:35 Uhr
Reuzenrad staat al 25 jaar op de Volendamse kermis

Traditioneel wordt op donderdagavond, voor de kermis op vrijdag begint, aan de kermismensen door de gemeente een borrel aangeboden in Charleston. Hierbij worden nog even de laatste puntjes op de i gezet en de kermismensen een goede kermis toegewenst.

Freitag, 8. September 2017 - 19:55 Uhr
Regenachtige start van de Kermis in Volendam 2017

Vrijdagmiddag om 14.00 uur ging de Kermis 2017 van start.Zoals voorspeld was het regenachtig weer dus de eerste uren was het vrij rustig op het kermisterrein. Leerlingen van de Vincentiusschool konden als eerste “proefdraaien” en mochten gratis ritjes in enkele attracties. De regenbuien werden door hen voor lief genomen

Donderdag, 7. September 2017 - 18:22 Uhr
Krimpt de kermis?

Het lijkt wel alsof de kermis elk jaar kleiner wordt” dacht fotograaf Erik Esteie toen hij over de kermis in Zaandam liep.Het was hem twee jaar geleden al opgevallen maar sindsdien lijkt de kermis opnieuw gekrompen.

Mittwoch, 6. September 2017 - 18:39 Uhr
Elstenaren woedend over 'zielig kermisje met oude meuk'

ELST - Een draaimolen, botsauto's en een oude rups. Veel meer was de kermis in Elst dit jaar niet. Bezoekers waren er nauwelijks. Er moeten meer attracties komen, vinden veel inwoners, en een nieuwe locatie kan ook helpen

Mittwoch, 6. September 2017 - 18:37 Uhr
Botsauto"s, suikerspinnen en een reuzenrad: vanaf dinsdag is het kermis in Delf

De kermiskriebels vliegen alweer in het rond: vanaf dinsdag 12 september staat de najaarskermis in Delft. Tot en met zondag 17 september kan je je op de Markt te goed doen aan leuke attracties, spellen en snoepgoed.

Dinsdag, 5. September 2017 - 19:17 Uhr
We missen een topattractie op kermis Zaandam

Op sociale media wordt veel kritiek geuit op de kermis in Zaandam die nog tot 10 september op De Burcht te vinden is. Slechte locatie, een gebrek aan goede attracties en weinig bezoekers.

Dinsdag, 5. September 2017 - 19:16 Uhr
Tevredenheid over grotere kermis Geldrop, al is niet iedereen blij

GELDROP - Over het Geldropse Horecaplein schalt het vrolijke gegil van een stel pubers vanuit een vervaarlijk hoog en snel draaiende attractie en op de stoep bij het parkeerterrein aan De Meent ligt een tamelijk vers plakkaat braaksel; de kermis is overduidelijk in town

Montag, 4. September 2017 - 19:21 Uhr
Nieuwe locatie kermis Roosendaal 'stukken beter dan de Wipwei

ROOSENDAAL - "Turboooo...", komt er uit de speakers van de attractie Mad Mill, waarna het deuntje van de populaire New Kids Turbo-film volgt. De ronddraaiende balk begint sneller te draaien en het eerste slachtoffer valt spoedig. "Helaas, nummer drie", volgt er uit de speakers.

Freitag, 1. September 2017 - 16:03 Uhr
Kermis Haren ontvangt botsauto's met open armen

HAREN - Het heeft veel energie, tijd en volgens de dorspraad zelfs een beetje geld gekost, maar het resultaat is daar: er staan botsauto's op de kermis in Haren. Die gaat zatermiddag van start en duurt tot en met dinsdag.

Freitag, 1. September 2017 - 16:02 Uhr
Liessel wil weg dicht tijdens kermis

LIESSEL - Het overgrote deel van de kermisklanten uit Liessel wil de oude opstelling van de kermis terug. Nu rijdt het verkeer van de Hoofdstraat langs de kermis af. Daarnaast moet er ook iets gebeuren aan het vernielgedrag van jongeren.

Freitag, 1. September 2017 - 16:01 Uhr
Kermis Wintelre op drie locaties is te veel

WINTELRE - MFA De Rosdoek, café D'n Babbel en een feesttent aan de Biemeren. Op drie locaties kunnen de kermisvierders tijdens Wintelre kermis terecht. Drie is te veel vinden alle betrokkenen. Maar zowel Hein van den Hurk van D'n Babbel, Jan Heuveling namens mfa De Rosdoek als Mies van Loon die de feesttent aan de Biemeren heeft, willen er geen woorden aan vuil maken.

Freitag, 1. September 2017 - 16:00 Uhr
Tegenvallende kermis Oosterhout roept nog altijd veel vragen op

OOSTERHOUT - De tegenvallende kermis in augustus in Oosterhout blijft de gemoederen bezighouden. De gemeente heeft toegegeven dat het 'geen ideale situatie' was, omdat 'het aanbod op de kermis niet compleet was'. Toch zijn veel vragen nog steeds niet beantwoord. Peter de Laat van Gemeentebelangen wil het naadje van de kous weten en heeft vragen gesteld aan het college.

Montag, 28. Augustus 2017 - 11:43 Uhr
Kermis in Roosendaal

Vrijdag 1 september gaat de Roosendaalse kermis weer van start op de volgende locaties: Markt, Tongerloplein, Kade, Kadeplein en Oostelijke Havendijk. De kermis in Roosendaal behoort met zo'n 250.000 bezoekers en ruim 90 attracties tot de top vijf van grootste Nederlandse kermissen.

Montag, 28. Augustus 2017 - 11:42 Uhr
Natte start, stralend einde, tevredenheid over Bossche kermis

DEN BOSCH - De Bossche kermis werd vorige week vrijdag in de regen geopend, maar na een natte start overheerste vooral de zon. Tot en met het stralende laatste weekeinde. Mede daarom is Henri Holtz, die de kermis coördineert voor de gemeente Den Bosch, dik tevreden over het volksvermaak.

Montag, 28. Augustus 2017 - 11:40 Uhr
Publieksprijs voor Heroes City in Den Bosch

DEN BOSCH - Traditiegetrouw heeft de gemeente Den Bosch met een enquête gepeild welke attracties op de kermis extra waardering verdienen met een publieksprijs. Bijna 400 bezoekers lieten weten om welke favorieten het gaat. In de categorie grootvermaak werd Heroes City het meest gewaardeerd.

Oudere berichten

Anmelden