Home | Contact | Links
U bent hier: Home // Kermis Nieuws

Kermis Nieuws

Donderdag, 6. September 2018 - 11:40 Uhr
Volendam krijgt weer een attractieve kermis

Ondanks de plensbuien woensdag, ging de opbouw van de kermisattracties gestaag door. Langzaam aan komt het totaalplaatje van de Volendammer kermis in beeld. Achter de Amvo staan naast de botsauto’s, het Reuzenrad, de Power Polyp, Booster Maxxx en nog enkele spectaculaire attracties en kermiskramen, die reeds opgebouwd zijn

Donderdag, 30. Augustus 2018 - 13:07 Uhr
Kermis Weert komt er aan

Van vrijdag 28 september t/m woensdag 3 oktober verandert de binnenstad van Weert in één groot pretpark. De attracties zijn groter, hoger en sneller dan ooit, de prijzen laag als altijd. De nieuwe Mine Tower is dit jaar letterlijk en figuurlijk een van de hoogtepunten. Vanaf 90 meter hoogte kijk je over Weert uit, voordat je met een ‘vrije val’ weer met 140 kilometer per uur naar beneden gaat

Donderdag, 30. Augustus 2018 - 13:05 Uhr
Graafwerk haven Zevenbergen: kermis verkast naar Kristallaan

ZEVENBERGEN - Het centrum van Zevenbergen blijft volgend jaar verstoken van kermisvertier. De attracties verkassen eenmalig naar de Kristallaan om ruimte te maken voor het opengraven van de haven.

Mittwoch, 29. Augustus 2018 - 18:32 Uhr
'Einde kermis als we weg moeten uit binnenstad Zutphen'

De jaarlijkse kermis van Zutphen wordt vandaag weer geopend. Als het aan burgemeester Annemieke Vermeulen ligt, is het de laatste in de binnenstad. Tot onvrede van de kermisexploitanten in de binnenstad.

Mittwoch, 29. Augustus 2018 - 18:30 Uhr
Opbouw kermis Edam in volle gang

Donderdag barst het feestgeweld los in Edam. Om 14.00 uur gaat de kermis van start. Op het parkeerterrein Baanstraat, het Damplein, de Keizersgracht en op het Jan Nieuwenhuizenplein (Kaasmarkt) worden de kermiskramen gestald en de attracties opgebouwd. Hier is dinsdagmorgen mee begonnen.

Mittwoch, 29. Augustus 2018 - 18:29 Uhr
Opbouw kermis in volle gang in centrum Roosendaal

ROOSENDAAL - De meeste attracties staan woensdagmiddag al op zijn plek, maar de kermisexploitanten moeten nog veel werk verrichten voor de opening van vrijdag om 16.00 uur. De opbouw van kermis is in volle gang in het centrum van Roosendaal.

Freitag, 17. Augustus 2018 - 07:15 Uhr
Straatbeeld: poetsen, bijvullen, opbouwen en testritjes voor de Bossche kermis

Do 16 aug. De Breakdance wordt gepoetst, de schuivers bijgevuld, de botsauto's opgebouwd en het reuzenrad draait vast proef.

Freitag, 17. Augustus 2018 - 07:13 Uhr
Kermis van Oss geopend

OSS - Lap (Antoine van den Bergh) heeft donderdagmiddag de muziek verzorgd tijdens opening de Osse kermis. De tientallen attracties staan nog tot en met woensdag 22 augustus in het stadscentrum.

Freitag, 17. Augustus 2018 - 07:12 Uhr
Waspikse kermis met de Breakdance

De kermis komt naar Waspik! Dat betekent dat met name in het weekend veel inwoners van het dorp maar ook van dorpen uit de regio een kijkje komen nemen op het Dorpsplein en in de Raadhuisstraat. Qua omvang is de kermis al jaren stabiel. Hoogtepunt dit jaar moet de enige echte Breakdance worden.

Freitag, 17. Augustus 2018 - 07:10 Uhr
Bossche kermis

De opening van de kermis gaat aankomende vrijdag van start, dus waan jezelf tot en met 26 augustus tussen de suikerspinnen, botswagens en grijpkramen. Hier lees je alles wat je wil weten over deze gezellige, Bourgondische kermis

Freitag, 17. Augustus 2018 - 07:09 Uhr
Volop Zomerfeest tijdens de Oosterhoutse Kermis!

In november 2017 heeft de gemeente besloten de kermis te revitaliseren in 2019 en hiervoor in 2018 al de eerste stappen te zetten. Dit jaar is er een heel programma rondom de kermis opgesteld onder de naam Zomerfeest. Van Caribische Dag tot Mosselfeest, er is van alles te doen. We zetten alles voor je op een rijtje

Montag, 13. Augustus 2018 - 09:02 Uhr
Heimwee naar het 'rondje kermis

Vroeger was alles beter, ook de kermis. Onzin, zo stelt Park Hilaria-bedenker Martie Dekkers. 'Het is zoeken naar iets dat niet meer bestaat.

Montag, 13. Augustus 2018 - 09:00 Uhr
Jong en oud genieten zeven dagen van kermis in Goes

GOES - Het is weer die tijd van het jaar. Jong en oud genieten zeven dagen lang van de kermis in het centrum van Goes.

Montag, 13. Augustus 2018 - 08:59 Uhr
Alvast sparen voor kermis Zaandam

ZAANDAM - Het glazen doolhof waar je op de tast de weg uit moet kunnen vinden. De imposante Booster Maxx waarmee je aan een razendsneldraaiende arm letterlijk grote hoogtes bereikt. Maar ook de swingende Break Dance en muntenschuivende Pusher staan al op de kermisgids als attracties voor de komende Zaandamse kermis

Freitag, 10. Augustus 2018 - 13:32 Uhr
Park Hilaria Eindhoven: Kiki s hele leven staat in teken van de kermis

EINDHOVEN - Als kermiskind groeide Kiki Stroucken (19) op tussen de suikerspinnen en de botsautos. Dit jaar reist ze voor het eerst zelf rond met VR experience, haar eigen attractie die deze week op Park Hillaria staat.

Freitag, 10. Augustus 2018 - 13:31 Uhr
Kermis is meer dan alleen Kermisfeesten

Oss -De mierzoete geur van suikerspin, popcorn en gesuikerde amandelen, de vette lucht van gebakken vis en jongens en meisjes die net iets te veel eau de parfum op hebben gespoten om indruk te maken op het andere geslacht. Op de achtergrond vertrouwde sirenes met a-a-a-alweer een winnaar en in de verte klinkt een atencie

Freitag, 10. Augustus 2018 - 13:30 Uhr
Kermis Venray speelbal van conflicten

De Venrayse kermis is een speelbal van allerlei belangen. Kermisexploitanten, horecaondernemers, veiligheidsmensen, gemeentebestuurders en buurtbewoners proberen allemaal hun zin te krijgen.

Freitag, 10. Augustus 2018 - 11:28 Uhr
In Hoorn ook kermispret in zes dimensies

Terwijl op de Vale Hen nog druk wordt gewerkt aan grote kermisattracties als The Tower, is Johan Oudsen (r) uit Apeldoorn al bijna klaar met zijn Virtual World

Montag, 6. Augustus 2018 - 09:23 Uhr
Draaimolen onverminderd populair op Rosmalense kermis

ROSMALEN - Vooral (groot-)ouders met hun (klein-)kinderen bezoeken zondagmiddag de kermis in Rosmalen. De draaimolen blijkt nog steeds het populairst.

Montag, 6. Augustus 2018 - 09:22 Uhr
Attractie lag twee jaar stil, maar wordt speciaal voor Liempdse kermis uit stalling gehaald

LIEMPDE - Oud en vertrouwd: de kermis staat zoals het hoort weer in Liempde. Met de rups op de Keefheuvel, de botsauto's achter in het Concordiapark, eendjes vissen naast de kiosk en bovenal lekker schommelen op het Raadhuisplein. Dat laatste had heel wat voeten in de aarde.

Oudere berichten

Anmelden