Home
U bent op de pagina:: Home // Kermis Nieuws

Kermis Nieuws

Montag, 19. Augustus 2019 - 20:24 Uhr
Geen vuurwerkshow op kermis Boxtel, vergunning werd te laat aangevraagd

BOXTEL - Net als op de kermis in Schijndel mag ook op de Boxtelse kermis de vuurwerkshow niet doorgaan. Alleen heeft het in Boxtel een heel andere reden: ,,De vergunning werd door het vuurwerkbedrijf te laat aangevraagd", zo meldt een woordvoerster van de gemeente Boxtel.

Montag, 19. Augustus 2019 - 20:23 Uhr
Hoofdprijs voor burgemeester bij opening Blaricumse kermis

Burgemeester Joan de Zwart dacht maandag rond het middaguur ’gewoon even’ de zestigste Blaricumse kermis te openen, maar ging naar huis met ’de hoofdprijs’.

Montag, 19. Augustus 2019 - 20:22 Uhr
Osse kermis ook zonder feest 'gewoon gezellig'

Strengere geluidsnormen, flink gewijzigde feesten, en dan werkt het weer ook nog tegen. Een kermis valt om minder in het water. Maar niet in Oss.

Montag, 19. Augustus 2019 - 20:20 Uhr
Lasershow bij kermis in Nederweert

Nederweert staat van vrijdag 23 tot en met dinsdag 27 augustus in het teken van de jaarlijkse kermis. Behalve met de attracties en een horecaprogramma kan dit jaar worden kennisgemaakt met de nieuwe burgemeester Birgit Op de Laak. Daarnaast viert de prikkelarme kermis het eerste lustrum. De kermis sluit voor het eerst af met een lasershow.

Sonntag, 18. Augustus 2019 - 19:18 Uhr
Bezoekers van kermis Varsseveld vast in attractie

VARSSEVELD - Hachelijke momenten voor bezoekers aan de Top Spin zaterdagavond op de kermis in Varsseveld. Ze kwamen vanwege een stroomstoring vast te zitten in de attractie.

Sonntag, 18. Augustus 2019 - 19:17 Uhr
De Osse kermis in het klein op miniatuurkermis

OSS - Een reuzenrad, ballenkraam en zweefmolen, maar dan net even anders. Terwijl de kermisexploitanten buiten te maken krijgen met de grillen van het weer, vermaken Marco Frericks (47) en Dennis van Ooijen (24) voor het vijfde jaar op rij bezoekers binnen met hun miniatuurkermis.

Sonntag, 18. Augustus 2019 - 19:15 Uhr
Bossche prikkelarme kermis zonder toeters en bellen Zelfs de botsautos rijden langzamer

DEN BOSCH - Trots haalt Sven van 8 zijn gekleurde springveer uit het doosje.Heb ik net gewonnen op de Bossche kermis", zegt het jongetje dat niets kan zien. ,,Mama en de meneer van de schiettent hebben mij geholpen bij het richten van het geweer. Ze zeiden schieten'. Ik haalde de hendel over en prijs

Samstag, 17. Augustus 2019 - 19:16 Uhr
Kermis Weert in top 10 best bezochte gratis evenementen

De Weerter kermis staat op plaats tien in de top honderd van meest bezochte gratis evenementen van Nederland.

Samstag, 17. Augustus 2019 - 19:15 Uhr
De kermis van Den Bosch: alles uit de kast voor de snelle kick

DEN BOSCH - Van de lente tot de herfst zetten kermisexploitanten hun attracties op in stad en dorp. Daarbij is er zoveel meer dan alleen zwaaien en zwieren. Deze week de kermis van Den Bosch. Waar het steeds hoger, sneller, harder, enger en extremer wordt. De thrillrides doen het goed

Samstag, 17. Augustus 2019 - 19:15 Uhr
Controle op kermis: Zwolle wil geen nepwapens meer als prijs

Een imitatiepistool winnen met een kermisspelletje? Wettelijk gezien mag het. Maar de gemeente Zwolle wil ’t niet hebben. Desondanks duikt-ie jaarlijks weer op.

Freitag, 16. Augustus 2019 - 08:40 Uhr
Osse kermis kan best tegen een drupje, bezoekers niet van suiker

OSS - Het regent komende kermisdagen in Oss niet alleen prijzen. Hoe blijven bezoekers droog? Wat verwachten exploitanten? En gooit de regen olie op het vuur van de oudste discussie rond de kermis in Oss

Freitag, 16. Augustus 2019 - 08:38 Uhr
Reddingsactie voor kermis Siebengewald:We moeten het proberen, anders bloedt het hier dood

Een groep ondernemers gaat proberen in Siebengewald het kermisfeest van weleer terug te krijgen.

Freitag, 16. Augustus 2019 - 08:37 Uhr
Kermis in Schagerbrug

SCHAGERBURG Het tweede weekend van september barst de kermis in Schagerbrug weer los. Ook dit jaar is weer een gevarieerd programma samengesteld, voor jong en oud.

Dinsdag, 13. Augustus 2019 - 18:45 Uhr
Wervershoof maakt zich op voor kermis: dit jaar negen kermisevents

Wervershoof maakt zich op voor de kermis in het dorp. Zaterdag begint het evenement waar jaarlijks duizenden mensen uit de hele regio op af komen

Dinsdag, 13. Augustus 2019 - 18:44 Uhr
Geen harde muziek op terrassen bij Osse kermis

OSS - Drie cafés op de Heuvel mogen tijdens de Osse kermis wel een extra bar op hun terras zetten maar geen extra luidsprekers. Dit heeft het gemeentebestuur dinsdag besloten.

Dinsdag, 13. Augustus 2019 - 08:40 Uhr
Geen Hoornse kermis zonder poffertjes voor de senioren

Ben Tap kent zijn klassieken. Als een volleerd kelner wandelde hij maandagmiddag met een dienblad tussen de tafeltjes van de Poffertjessalon van Martinus Beekvelt aan het Dal. Tientallen porties deelde de wethouder uit aan de Hoornse senioren tijdens de Ouderenmiddag, een van de vele tradities tijdens de kermis.

Dinsdag, 13. Augustus 2019 - 08:39 Uhr
Voortaan altijd buitenbars bij Oosterhoutse kermis, vuurwerkshow nog niet zeker

OOSTERHOUT - Nee niet alle wensen zijn vervuld, maar de manier waarop de Oosterhoutse kermis dit jaar is samengesteld, is vergeleken met de tegenvallende kermis in 2017 een flinke stap vooruit. Dat vinden de meeste betrokkenen.

Sonntag, 11. Augustus 2019 - 15:45 Uhr
Vuurwerkshow Hoornse kermis bekijken vanaf het water

HOORN Wie de spectaculaire vuurwerkshow van de Hoornse kermis vanaf het water wil aanschouwen, kan inschepen op de speciale vuurwerk-cruiseboot van Rederij het IJ. Vaar vrijdag 16 augustus mee en bekijk het eens vanaf een andere kant

Sonntag, 11. Augustus 2019 - 15:43 Uhr
Kermis in Castricum komt traag op gang na stormachtige opening

CASTRICUM Het was letterlijk een stormachtige opening van de kermis, zaterdag op De Brink. Clown Alfredo wist er ondanks de bedenkelijke weersomstandigheden toch een geweldig feest van te maken voor de aanwezigen.

Sonntag, 11. Augustus 2019 - 15:42 Uhr
Rustige kermis Heeze had uitbreiding niet nodig

HEEZE – De kermis in Heeze kent dit jaar voor het tweede jaar op rij vijf openingsdagen. De festiviteiten startten dit jaar niet op de traditionele zaterdag, maar op de vrijdagavond. Niet per se nodig, als je het ten minste aan één van de uitbaters in de gemeentehuistuin vraagt

Oudere berichten

Anmelden